Ervaringen van werken met mij

Blij!

Wat een verschikkelijk leuke en positieve teksten op je website! Ik werd er blij van!

Nina

IJsbreker

Het was een ijsbreker voor me. Het is een hele makkelijke tool en het werkt. Ik dacht: ‘oh, het valt wel mee, er gebeurt niets’. Maar er kwam toch een oude pijn naar buiten. Ik ga het er dit weekend met mijn vader over hebben. Ik heb me al te lang niet laten horen. Dat wil ik nu wel doen.

Marc

Echt leuk!

Het was echt leuk! Ik heb het al zo veel mensen aangeraden.

Saskia

Fijn

Het is fijn dat Floortje bij de eerst ontmoeting vertelt over haar epilepsie. Ik vond het wel spannend, maar zoals ze zei, gewoon laten gaan, het gaat vanzelf voorbij. Goede oefening voor me. Slik 😉

Cyntia

Doet me goed

Ik voelde me gezien, dat deed me zo goed. Er mocht iets helen, ik kom terug!

Inge

Rustige & positieve energie

Toen ik Floortje ontmoette voelde ik haar rustige en positieve energie en dat sprak me erg aan. Ze had een hele open, niet oordelende houding naar mij toe wat ik erg fijn vond. 

Anoniem

Openheid

Ik ervoer Floortjes openheid over haar epilepsie heel fijn. Het deed verder niks af aan haar kunde om mij te begeleiden en mijn vertrouwen in haar.

Koen

Stimulans

Floortje is een heerlijk zachte, positieve, open vrouw en een stimulans.

Ron van Lemmeren

Direct in communicatie

Floortje is zachtaardig en toch heel direct in communicatie. Haar openheid maakt dat ik me meer open.

Amke

Let's do it!

Een vriend vertelde mij over Floortje, dus ik dacht, let’s do it.  Ik merkte hoe sterk ik in mijn hoofd zit en allerlei oordelen heb, waardoor ik mijn lichaam stijver houd. Doorheen de sessie werd ik losser en vrolijker.

Kirsten

Mooiste moment

Een van de mooie momenten vond ik toen ze voor me zong. Ik voelde me helemaal geaccepteerd. 

Maarten, over voice yoga workshop met Bart Benschop

Helemaal blij

Ik werd helemaal blij van de oefeningen. Ze maakten me echt levendig, ik voelde Elke echt aanwezig. 

Elke

Spannend

Het is spannend maar het helpt me zo om de pijn te verwerken!

Lies

Warm & dichtbij

Het was een openbaring voor me. Nog nooit heb ik zo intens ervaren dat het geluid wat ik maak, er toe doet. Het is een contrast met de opvoedkundige eigenaardigheden die in mijn lichaam zijn blijven hangen: “Sttt stil zijn, de grote mensen moeten praten…/Houd je mond…/Vertel het straks, nu niet!”… 
Ik denk altijd terug aan onze sessie wanneer ik mijn mond wil houden. Voor de goede vrede, omdat wat ik denk niet belangrijk is, enzovoort. Dat zijn momenten waarop ik tegen mezelf zeg: “je wilde iets zeggen, doe het maar gewoon”. Floortje zag me en hoorde me, zonder oordeel. Ik kon ontdekken, voelen én er plezier aan hebben. Dat is zo zalig. Een stembevrijder pur sang. En haar Belgische accent klinkt warm en dichtbij.

Fran

Kwetsbaarheden

Ik voelde me heel veilig bij Floortje en bij alle kwetsbaarheden rondom mijn stem. Vrijuit mijn stem gebruiken lukte door de veilige sfeer die ze neerzet.

Alle gevoelens mochten er zijn en werden zelfs aangemoedigd. Het was fijn om met anderen te delen en te leren dat het er gewoon mag zijn, zonder de oordelen of gedachten die ik had bedacht én met alle tranen die loskwamen en alle warmte en liefde die eronder liggen.

Ineke

Inspirerend

Ik ben 2019 aan het doorlopen en daar hoort Floortje bij. Ik ben heel dankbaar voor haar tijd en aandacht. Ze inspireert mij om mezelf te tonen! Zo kon ik een pakkend cv maken waarmee ik succesvol bleek. Enorm dankbaar voor en geïnspireerd door haar!

Cynthia P.

Groetjes van Floortje

LAAT JE HOREN

Oef
spannend!

Ik hoop dat jij deze maand bij 1 van de 10 gegadigden voor de gratis kennismakingssessie zit. Ik laat het je snel weten!

Bedankt voor je inschrijving! Wat leuk dat je me nu gaat lezen!

Je ontvangt vanaf nu elke 2 weken een Floormail in je mailbox.

Ergens op reageren? Stuur me dan een mailtje!