Taalnerd!

Taalnerd?

Jawel hoor! Vroeger in thuisland België als journaliste. En ook in Nederland leef ik mij nu helemaal uit als taalnerd, want ik schrijf en bewerk teksten. Schrijven doe ik op zo’n manier dat jij je lezer boeit en geboeid houdt. Ik haal ook taalfouten uit teksten zodat je lezer gefocust blijft op de inhoud. En door je tekst op de juiste manier te bewerken, presenteer je jouw inhoud op een aantrekkelijke en originele manier.

Lees hier meer over wat ik voor jou doe als schrijfster en eindredactrice en kijk hier naar mijn tarieven.

D/T/DT?

Een tip als extraatje voor de leergierige dt-worstelaar: kijk hier naar het trucje dat ik nog steeds af en toe inzet voor mezelf: hoe smurf ik met dt?

Over Floorwoord – reviews

 
“Floortje heeft als meelezer van mijn eerste boek een onmisbare bijdrage geleverd. Haar nauwkeurigheid en uitstekende taalgevoel heeft me echt verbaasd. Ze merkte de meest kleine details op en deed mooi suggesties voor de leesbaarheid. Bovendien was het erg prettig werken met haar, de communicatie was fijn en vlot. Super!”

Divera van der Elst

“Door de juiste vragen, haar tijd en aandacht kon ik een pakkende tekst maken, waarmee ik succesvol bleek! Enorm dankbaar en geïnspireerd door Floortje!”
Cynthia P.

“Floortje signaleerde meer fouten en onjuistheden dan er in ons gedrukte exemplaar stonden!”
Magazine, over mijn proefversie.

 “Floortje heeft een heel vlotte pen. 5 sterren! Leuk lezen!”
S. V.

Groetjes van Floortje

LAAT JE HOREN

Oef
spannend!

Ik hoop dat jij deze maand bij 1 van de 10 gegadigden voor de gratis kennismakingssessie zit. Ik laat het je snel weten!

Bedankt voor je inschrijving! Wat leuk dat je me nu gaat lezen!

Je ontvangt vanaf nu elke 2 weken een Floormail in je mailbox.

Ergens op reageren? Stuur me dan een mailtje!