Taalnerd? Jawel hoor!

Taalnerd? Jawel hoor! In België werkte ik als journaliste, hier bewerk ik teksten op zo’n manier dat je je lezer boeit en geboeid houdt én ik help knettergepassioneerde ondernemers naar het aantrekkelijk en origineel presenteren van zichzelf op hun website en in hun teksten. Eigenlijk allemaal in een Laat je horen context.

Want de kunst is iemand zó te interviewen dat je het unieke van de persoon en van zijn of haar product naar voren brengt. De juiste, scherpe vragen zetten je aan het denken en brengen je naar een groter enthousiasme over het belang van je bedrijf en naar een groter inzicht over je eigen, unieke talent daarin. Erg belangrijk en waardevol voor het verspreiden van je passie!

Taalfauten

En jawel hoor, als taalnerd houd ik van het opsporen van taalfouten en het lekker doen lopen van zinnen. Daarom doe ik ook eindredactiewerk voor boeken, e-books, websites en magazines. Heerlijk!

 

Over het taalaspect van mij lees en hoor je vooral achter de schermen, omdat ik me online grotendeels presenteer met het zangaspect van Laat je horen.
Ga in gesprek met mijn tekstklanten en ze maken jou enthousiast over hoe ik hun talent met een flinke dosis nieuwsgierigheid naar voren weet te brengen én omtover in woord:

 

Floortje heeft als meelezer van mijn eerste boek een onmisbare bijdrage geleverd. Haar nauwkeurigheid en uitstekende taalgevoel heeft me echt verbaasd. Ze heeft de meest kleine details opgemerkt en mooie suggesties gedaan voor de leesbaarheid. Bovendien was het erg prettig werken met haar, de communicatie was fijn en vlot. Super! – Divera van der Elst

 

 

Door de juiste vragen, haar tijd en aandacht kon ik een pakkend cv maken, waarmee ik succesvol bleek! Enorm dankbaar en geïnspireerd door Floortje! – Cynthia P.

 

 

D of T?

Een tip als extraatje voor de leergierige dt-worstelaar: kijk hier naar het trucje dat ik nog steeds af en toe inzet voor mezelf: hoe smurf ik met dt?

Groetjes van Floortje

LAAT JE HOREN

Oef
spannend!

Ik hoop dat jij deze maand bij 1 van de 10 gegadigden voor de gratis kennismakingssessie zit. Ik laat het je snel weten!

Cookies, je weet wel, van die onzichtbare dingen die je niet kan eten! Deze website gebruikt ze ook om je nog beter van dienst te zijn. Ga je voor een optimaal werkende website klik dan op accepteren. Veel leesplezier!

Bedankt voor het inschrijven voor mijn tips!
Je ontvangt deze vanaf nu iedere 2 weken in je mailbox.

Wil je ze niet meer ontvangen, stuur me dan gewoon een mailtje!