Tarieven

 
NALEZEN BASIS – herschrijven
De eerste 1000 woorden worden GRATIS door me nagelezen.
Ga je daarna met me verder? Dan betaal je 60€ (excl. btw) per 10.000 woorden (gemiddeld 24 A4’tjes) voor het controleren op en aanpassen van fouten in taal, leestekens en formulering.
 
NALEZEN INTENSIEVER – herschrijven
De eerste 250 woorden worden GRATIS door me aangepast.
Ga je daarna met me verder? Dan betaal je 60€ (excl. btw) per 2.500 woorden (gemiddeld 6 A4’tjes) voor het controleren op en aanpassen van fouten in taal, leestekens, formulering én een betere formulering gericht op jouw doelgroep. Dit wordt altijd voorafgegaan door een telefonisch contact om de aanpassingen zo goed mogelijk te doen aansluiten op jouw wensen.
 
SCHRIJVEN
Ik stel vragen, luister, zoek mee naar het doel van jouw tekst, adviseer, schrijf en herschrijf naar jouw voorkeuren. Dit doe ik aan een uurtarief van 60€ (excl. btw).
Tijdens ons eerste telefonische contact bespreken we de omvang van uw opdracht en ontvangt u een offerte.
De prijs hangt af van de lengte van de gewenste tekst, de basis van waaruit de tekst wordt geschreven (mondeling of vanaf bestaande teksten) en de frequentie van samenwerking.

Groetjes van Floortje

LAAT JE HOREN

Oef
spannend!

Ik hoop dat jij deze maand bij 1 van de 10 gegadigden voor de gratis kennismakingssessie zit. Ik laat het je snel weten!

Bedankt voor je inschrijving! Wat leuk dat je me nu gaat lezen!

Je ontvangt vanaf nu elke 2 weken een Floormail in je mailbox.

Ergens op reageren? Stuur me dan een mailtje!