Hier ben ik!

Een mooi en waardevol traject, ontwikkeld voor vrouwen die aandacht willen geven aan zichzelf, klaar zijn met zich klein maken en zin hebben om zacht en blij te zijn voor zichzelf!

In deze serie van 5 individuele sessies oefen je in het voluit uiten van jezelf. Met alle blokkades, talenten, power, vreugde en verdriet. Je uit jezelf mét alle eventuele terughoudendheid, perfectionisme en zelfoordeel. Komt allemaal gewoon lekker mee naar buiten…

Hier ben ik! wordt gevolgd door vrouwen en mannen van 18 tot en met 68. Wie ben jij?

Foto: Jill Wellington

Individuele sessies

Na een kort kennismakingsgesprek gaan we aan de slag. Het ‘Hier ben ik!’-traject bestaat uit 5 twee- of driewekelijkse individuele afspraken van 1 uur. Tussen de sessies door krijg je op maat gemaakte oefeningen voor thuis.

Een reactie van een deelnemer: “Wow! Ik voelde me zooo veel blijer en vrijer. Alles leek wel makkelijker te gaan. Ik heb het meteen een vriendin aangeraden!”

Zelf ervaren

Wil je het zelf ervaren? Yesss, ik ben benieuwd naar jouw geluid. Het traject kost 290€. Mail naar floortje@laat-je-horen.nl om je in te schrijven!

Groetjes van Floortje

LAAT JE HOREN

Oef
spannend!

Ik hoop dat jij deze maand bij 1 van de 10 gegadigden voor de gratis kennismakingssessie zit. Ik laat het je snel weten!

Bedankt voor je inschrijving! Wat leuk dat je me nu gaat lezen!

Je ontvangt vanaf nu elke 2 weken een Floormail in je mailbox.

Ergens op reageren? Stuur me dan een mailtje!